Explore. Create. Expand.

Ontdek trends en kansen en benut deze, want het vak staat nooit stil. Zo vergroot je het bereik van je middelen op een effectieve manier. Lees hieronder welke (digitale) communicatie vaardigheden ik te bieden heb.

Strategische Campagnes

Ik verdiep mij graag in jouw organisatie en branche. Waar liggen de ambities? Wat zijn je doelen? Voor de realisatie van die ambities en doelen is het ontwikkelen van een strategische campagne essentieel.

campaign icon
seo icon white

Digital Marketing

Of het nu gaat om het optimaliseren van websites voor de zoekmachines (SEO) of het adverteren op social media (paid advertising). Digitale marketing is hot, want we zitten veelal op digitale media. Digitale marketing gaat om het effectief verbinden met je doelgroep. Met stages en een minor gericht op online communicatie heb ik geleerd hoe organisaties beter zaken kunnen doen in het digitale tijdperk.

Brand management

Voor gevestigde bedrijven is het reputatiemanagement een niet te onderschatten onderdeel van je onderneming. Welk beeld heeft het publiek van jouw organisatie? Hoe moet je omgaan met crisiscommunicatie? Klopt het gevoel dat je wil uitdragen met publiekelijke sentimenten? Hoe verander je een stoffig imago tot een innovatieve? Brandmanagement is een groot onderdeel hiervan

brand manage icon
Laat het mij weten!

Heb je een vraag, opmerking of idee? Ik hoor het graag! Stuur mij een bericht en je hoort van me.